Ако се включиш в томболата, организирана по случай третия рожден ден на ХИПОКСИ България. Само преди три години Евелина Борисова докара в страната най-авангардната европейска терапия за оформяне на перфектно тяло без рискове за здравето, без гладуване и тежки упражнения. Медиите нарекоха ХИПОКСИ космическа, интелигентна, терапията на звездите. Многобройните клиенти на петте ХИПОКСИ студия, в София, Варна, Пловдив се убедиха, че няма по-добър начин да се сбогуваш с излишните сантиметри, без да стресираш организма си.
По случай третия си рожден ден ХИПОКСИ България реши да „почерпи” своите клиенти с възможността да се подмладят с ТЕРМАЖ – процедурата, която постига лифтинг ефект без операция и рискове.
Този ВИП подарък може да спечели всеки, който от началото на януари до края на март си купи карта за ХИПОКСИ терапия в едно от петте студиа. В последния календарен ден на месеците януари, февруари и март ще се изтеглят по 5 участници, закупили ХИПОКСИ програма за съответния месец (по един от всяко студио в страната). Спечелилите 15 души получават правото да участват във финалния кръг на томболата на ХИПОКСИ. Те ще бъдат специални гости на партито по случай третия рожден ден на ХИПОКСИ България на 5-ти април, когато ще стане известно името на късметлията, който напълно безплатно ще получи скъпия подарък – процедура ТЕРМАЖ на стойност 4095 лв.