Аз съм жена на 56 години. От 8 години съм в менопауза. От 3 години не пуша цигари. След спиране на цигарите и все по-малко движения килограмите ми започнаха да се увеличават. Най-лошото беше, че след изследване на кръвната захар се оказа, че съм в началото на развитие на диабет-тип 2, с показатели 7,90 mmol/l. Личният ми лекар ме посъветва да започна да ходя пеш по 2-3 км на ден и да намаля теглото си със 7-8 кг.
Притеснена и уплашена започнах да търся информация от приятели и интернет. Така разбрах, че във Варна, от няколко месеца работи Център за хипокси терапия. Записах се. Там ми направиха хранителен режим и започнах процедурите.
Още след третата процедура усетих, че нещата се получават. След пет процедури бях намалила обиколките на талия, ханш и бедра с 2-3 см., а теглото – с 4 кг.
След 8мата процедура си направих нови изследвания. За изненада на мен и личния ми лекар, се оказа, че нивото на кръвната захар мече е почти нормално 6,50 mmol/l. Теглото ми е с 6 кг. по-малко и се чувствам с 10 години по-млада.