Здравейте скъпи приятели,

Всички вие знаете, че аз попаднах при вас случайно. Благодарение на късмета си спечелих от SMS играта едномесечен курс Хипокси терапия. Нямах никаква представа какво е това. Попаднах на страницата на Хипокси, търсейки да си купя спортен уред за домашна употреба. В последно време понапълнях и понеже съм малко суетна, това донякъде ме подтискаше.
Когато дойдох при вас за първи път разбрах, че това е система, която включва леко физическо натоварване и правилно хранене.
Искам да подчертая, че аз не обичам да спортувам и да гладувам. Не ми харесва да ходя на фитнес, да се потя с часове и да правя мускули. Тъй като процедурите при вас продължават 30 – 40 минути това напълно ме устройваше.
Бях силно впечатлена от уредите и още по – впечатлена от самия метод, който действа предимно върху проблемните зони.
След първата и втората тренировка се прибирах или по – точно влачех към вкъщи. Казвах си “господи, в какъв филм се забърках”. Освен това трябваше и да се храня правилно т.е. да закусвам, обядвам и вечерям, а не да обединявам всички хранения наведнъж само вечер. Сигурно не съм закусвала, откакто мама не ме храни. Всички диетолози казват, че трябва да се закусва, но сега ми беше обяснено защо. Да обядвам също нямах време, но вече задължително намирам такова.След третата процедура вече се чувствах много добре. Не се тътрех като се прибирах, не гладувах и се радвах, че правя нещо добро за себе си. След четвъртата процедура направо ахнах, когато разбрах новите си размери. Бях редуцирала теглото си с 1,5 кг , но намаляването на обиколките на корем, ханш и бедра беше впечатляващо. Оттук нататък, нищо не можеше да ме спре. Бях толкова мотивирана и в такава форма,че само съжалявах, че това преживяване ще свърши
Утре ще направя последната процедура. Не зная с колко килограма съм отслабнала, но по – важното е, че като погледна надолу не виждам първо корема си, дрехите не ме стягат, кожата ми е по – гладка. Дори лицето ми изглежда по – свежо.
Никога не съм предполагала, че може за един месец да се получат такива резултати. Това е уникален метод !
Благодаря искрено на целия ви екип за професионализма, грижите и вниманието, което ми отделихте. Благодаря, че отговорихте на всички ми въпроси и затова че ми помогнахте да променя начина си на живот.
Надявам се да останем приятели!

Поздрави!

Емилия Йорданова

31.08.2010
Гр. София