Преди Хипокси имах няколко неуспешни опита да вляза във форма след бременността .Затова,
като чух за този метод,се колебаех да се запиша,да не се окаже поредният неуспех.Информирах се от сайта за индивид.подход към всеки клиент,за терапевта Константин Ганчев и тогава се убедих,че трябва да опитам-ЗА ПОСЛЕДНО!
Екипът на студиото ме консултира допълнително за начина на хранене и същността на терапията.
„И парченце шоколад ще провали процедурата!“-приех го насериозно и след тренировка до края на деня не кусвах сладко.
Първата седмица ми беше най-трудно : да си организирам ежедневието си дака че да се храня пон е 3 пъти дневно /така гарантирано се храните по-малко/;да не консумирам сладки неща следобед; да огранича приема на картофи,ориз,бял хляб-най-вече за вечеря ; да избягвам панирани ястия.Изискването да пия повече вода не беше трудност,защото я обичам.
Още от самото начало терапията ми хареса- включва лека тренировка /за неспортни натури като мен / и масаж. Обличат те в специални неопренови костюм и.У редите и аз ги определям като „космически“, с необичаен дизайн са . От тренировката се зареждам с енергия,а при масажа съм в пълен релакс.
В края на първия пакет процедури свалих 2 кг и около 2-3 см от обиколките. Това на пръв поглед е твърде малко,но бях доволна ,че най-сетне метаболизмът ми излезе от застой.Дотогава не пълнеех,но не и отслабвах.Направих пауза от 2-3 седмици и задържах постигнатото.
Труден период имах между втроия и третия пакет. С терапевта ми К.Ганчев очаквахме вече да свалям по-осезателно и по-бързо,но не се получаваше.Това на моменти ме отчайваше,бях на ръба да изгубя мотивация и да се върна към стария си начин на хранене.Благодарение на напътствията на терапевта ми ,успях да се преборя със себе си.Добрият резултат дойде със закъснение, с повече усилия и търпение от моя страна.но дойде.След третия пакет свалих общо 6 кг и 5-6 см от обиколките на талия,ханш,бедра. Освен.че си купих нови дрехи, се сдобих с по-високо самочувствие и увереност.Ефектът от терапията се допълни с постефект-още 2 кг месец след края на третия пакет. Приятно се изненадах,защото не тренирах,просто се придържах към новите си хранителни навици. Хипокси помага на тези.които сами си помагат-не с гладуване,а с рационално хранене.Сега си хапвам от най-любимото ми сладко нещо-сладолед, но преди 14 ч.
Благодаря на екипа на ХИПОКСИ и най-вече на Константин Ганчев за препоръките и подкрепата!