снимка на Силвия Павлова СИЛВИЯ ПАВЛОВА – Свалих близо 7 кила повреме и малко след процедурите Почнах около 69.7, сега съм 62. Мисля да направя още един курс началото на пролетта за да съм готова за лятото. Благодарна съм на ХИПОКСИ, защото се чувствам много по-уверена и в пъти по-женствена.

 

 

 

 

 

снимка на Александър УрумовАЛЕКСАНДЪР УРУМОВ
2 месеца.
– 10 кг.
– 2 размера.
Официалният анцунг бодро приближава:-)))))

 

 

 

снимка на Александър УрумовКРИСТИНА ВУТОВА – След бременността имах излишни килограми. Направих 12 процедури ХИПОКСИ. Спазвах стриктнохранитления режим и отслабнах 10 килограма. Запчнах да нося два размера по-малки дрехи. ХИПОКСИ ме научи да се храня правилно.

 

 

 

 

 

СОНЯ МАРКОВСКАСОНЯ МАРКОВСКА – Аз свалих 7 кг. и 7-8 см от обиколките на талията ханша и бедрата. За мен това е проблемната зона. Хубавото при ХИПОКСИ е, че отслабването може да се насочи точно там, където човек има проблем. Освен това е много приятно, без голямо физическо натоварване и лесен за спазване хранителен режим.

 

 

 

МАРИНА АВРАМОВА МАРИНА АВРАМОВА – Щастлива съм, че за първи път в живота си имам резултат в борбата с целулита. Имам самочувствието на човек, който знае как да се грижи за себе си – спортувам, движа се. Въпреки това, години наред водя ужасна борба с целулита. За първи път, само за месец целулита почти напълно изчезна. Изобщо не вярвах, че ще стане. Резултатите са великолепни, методът е наистина революционен.