Име:
Евгения Александрова

Кое студио сте посещавали:
Студио Център–София

Моята HYPOXI история:

За терапията разбрах от списание, на което попаднах при моята фризьорка. От няколко години се опитвам да сваля ”онези”5-6 кг, които тормозят повечето жени на 37г.:-) Винаги съм била пълничка – още от бебе, после се превърнах в доста закръглена тинейджърка и така чак до сватбата ми на 28 годишна възраст, когато бях към 73-75 кг.(мразех да се меря!:-) Кумата ми, току що родила и качила 30 кг. , реши , че е крайно време да се приведем в приличен вид преди голямото събитие. Така започнах тренировки, фитнес, гладуване, зелен чай и каквото още се сетите!:-) Но успях! станах 57 кг. После напълнях при бременността, но след раждането отново влязох във форма. Преломният момент, мисля че беше , когато навърших 35г. и неусетно всяка година трупах по 1-2 кг, които с нищо не успявах да сваля. Явно бях стресирала тялото си с постоянните диети и гладуване, за да поддържам исканите килограми. Но вече повече от месец ходя на Hypoxi и се чувствам все по-добре – всички казват, че има промяна – визуалната е най-важна, по простата причина, че нямам за сваляне много килограми, но вече се чувствам страхотно в прилепналите си рокли, не ме е срам да си нося дънките (не се чувствам като прищипнат кренвирш:-) сега съм 60 кг, но мисля че скоро ще достигна не само заветните килограми, но и красивите извивки и доброто самочувствие, от които всички ние се нуждаем!
Искам да благодаря сърдечно на прекрасния екип, който много ми помогна – особено в трудностите с поддържането на хранителния режим! Мишо, вече закусвам всяка сутрин, дори понякога да пропускам ”обилни” вечери!:-)
Уредите и тренировките са страхотни и ненатоварващи, но всеки път се чувствам приятно тонизирана! Благодаря и на Евелина, която е винаги толкова мила и непринудена и готова да помогне! Дерзайте и още веднъж БЛАГОДАРЯ!