Уреди за лично ползване

 

През изминалите години много световни звезди поддържат форма с ХИПОКСИ в домашна обстановка, а Черил Коул и Робин Уилиямс се похвалиха публично, че са превърнали ХИПОКСИ в част от ежедневието си.
Вече няколко от нашите клиенти притежават уреди за лична употреба.
Един от тях е Томо Борисов, собственик на „Алфа Секюрити Груп”. Господин Борисов е един от най-запалените и верни почитатели на ХИПОКСИ метода.

ХИПОКСИ България предлага както нови така и сервизирани уреди.
Уредите втора употреба се появяват изключително рядко на европейския пазар и офертата за тях обикновено е краткотрайна.

VACUNAUT
Уредът се използва за редуциране на мазнини в коремната област. Необходимо е да се постави в непосредствена близост до пътечка за бягане, велоергометър или степер.

Комбиниран уред VACUNAUT + HDC
С този уред могат да се извършват последователно две процедури:
За изгаряне на мазнини в коремната област
За стягане на кожата и редуциране на целулита
Уредът е лесен за преместване. Процедурата за редуциране на мазнини се извършва на пътечка за бягане, велоергометър или степер, а тази за редуциране на целулит- върху обикновено легло или кушетка.

КостюмиКостюм за Vacunaut– неопренов костюм със 122 вградени барокамери в зоната на корема и талията.Костюм за HDC – вакуумиращ костюм с вградени 400 барокамери, обхващащи тялото от коленете до горната част на корема.

Специална оферта:
Към момента има възможност да доставим един брой VACUNAUT (предишен модел).
Работни часове: 10 ч.
Цена и снимка на уреда: при запитване.

HYPOXI България осигурява две години гаранция на уредите и 1 година гаранция на костюмите, като при промяна на необходимия размер, костюмът се подменя безплатно с един номер по-малък. Освен това, нашият екип осигурява и обучение за работа с уредите и безплатна техническа поддръжка.

Ако имате въпроси, обадете ни се на тел. 02/ 427 9000, на мобилен номер +359 889 68 00 24 или чрез оператор от нашия сайт.