Все още ли се двоумиш дали да изпробваш HYPOXI метода? Ето няколко причини, заради които си струва лично да го тестваш:

1. Целенасочено изгаряне на мазнините

Често най-засегнатите зони от тялото са коремът, бедрата и седалището, тъй като там циркулацията на кръвта е по-слаба. А лошата кръвна циркулация = малък шанс да отслабнеш в тези области.

Отслабването с упражнения и диети, несъмнено е добър начин да влезеш във форма, но тогава нямаш ИЗБОР откъде точно да отслабнеш. Така често сваляш от места, от които не желаеш – като бюста или лицето, а по-желаните зони не помръдват. С HYPOXI ти избираш точно откъде да премахнеш упоритите мастни натрупвания!

2. Умерено и естествено

HYPOXI ти помага да отслабнеш по напълно умерен и естествен начин! Чрез съчетанието на технологията за вакуум и компресия и лека тренировка, се увеличава кръвната циркулация в проблемните зони. Това позволява целенасоченото намаляване на мазнините само в тези части на тялото.

3. Персонализирана програма за тренировки

Ако избереш HYPOXI, ще получиш персонализирана тренировъчна програма! Сертифицираните ни HYPOXI терапевти първо правят анализ на състоянието на тялото ти и уточняват какви са твоите желани резултати. След това ти изготвят личен тренировъчен план и ще ти дадат съвети за правилно хранене. Защото вярваме, че индивидуалната подкрепа е най-важната за успеха на всяка дама.

4. Без потни тренировки

HYPOXI тренировките целят изгаряне на нежеланите мазнини, а не изграждане на мускулна маса. Затова тренировките във вакуумната камера са умерени, а не изтощителни и потни.

5. HYPOXI е метод за всички

HYPOXI е подходящ за жени и мъже на всяка възраст. И тъй като методът е нежен и щадящ, той е благоприятен както за дами, станали майки наскоро, така и за хора без тренировъчен опит зад гърба си.

6. Кратки тренировъчни сесии

Може да се запишеш за тренировка в обедната си почивка или между срещите ти за деня. Тренировките продължават между 30 и 60 минути, в зависимост от избраната програма. А за да е максимално удобно за теб, студиото ни работи от 07:30 до 21:00 часа всеки делничен ден и от 09:00 до 17:00 в събота.

7. Кожата ти ще се стегне

HYPOXI методът не само ти помага да отслабнеш в желаните от теб зони, но помага на съединителната тъкан на кожата да се заздрави. Чрез прилагането на различни степени и интервали на вакуума, се засилва и се подпомага артериалната функция. А обилното кръвоснабдяване с кръв, богата на кислород и други хранителни вещества, достигащи до външните слоеве на кожата и мастната тъкан, увеличават метаболизма и клетъчната активност. Резултатът е видимо стегната кожа и намален целулит.

8. Опит и експертиза

Постоянно се появяват и изчезват различни методи за отслабване. HYPOXI методът се е доказал през годините като реално действащ и водещ до дълготрайни резултати. Създаден още през 1997 г. от д-р Норберт Егер, днес той се прилага успешно в над 50 държави по целия свят.

9. Научно доказани резултати

През 2010 година беше извършено проучване, проведено в Медицински център за превенция Хамбург. Целта на изследването е да докаже научно докладите, според които може допълнително да се увеличи ефектът от конвенционалната тренировка върху намаляването на мастните депа, чрез редуване на позитивно и негативно налягане в целевите зони като зоната на корема, ханша или бедрата (HYPOXI тренировка).

Според обобщените резултати забележително снижаване на теглото може да се постигне в рамките на четири седмици както с конвенционални тренировки, така и с HYPOXI тренировки. Но с HYPOXI тренировки то е много по-успешно от конвенционалните методи. По отношение на системното намаляване на телесната мазнина в целевите зони, HYPOXI е значително по-ефикасен метод спрямо конвенционалните тренировки. Това означава, че HYPOXI осигурява един научно доказан метод за системно намаляване на телесните мазнини в проблемните зони.

Ако искаш и ти да изпробваш HYPOXI метода, може да се запишеш за напълно безплатна пробна тренировка и консултация. Запази си час, като се обадиш на телефон 0889 68 00 24.