Нашият център продължава да предлага на своите клиенти само най-висок клас апаратура за подобряване на външният вид на кожата и поддържане на добро здраве. В началото на месец Юли Alder Health&Wellness ще представи на своите клиенти най-новата си придобивка – BTL LYMPHASTIM™.

КАКВО Е BTL LYMPHASTIM™?

BTL LYMPHASTIM™ работи на принципа на пневматичната пресотерапия. Специалните апликатори със застъпващи се камери осигуряват нежен масаж, стимулиращ естествената лимфна циркулация в човешкото тяло. Осъществяването на деликатен натиск върху периферните вени засилва кръвообращението, а обогатената с кислород кръв помага на кожата да изглежда по-млада.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА ПРОЦЕДУРАТА

Терапията с BTL LYMPHASTIM™ е безопасна за всички клиенти в добро здраве, които искат да подобрят своите проблемни зони. Това е възможност за онези тях, които желаят естетическо подобрение, без да прибягват до скъпи и болезнени операции.

КОЛКО ПРОЦЕДУРИ СА НЕОБХОДИМИ?

Препоръчителният брой процедури е между 4 и 6 в рамките на няколко седмици.  Обикновено терапиите се извършват през интервал от 7-10 дни, а пациентите съобщават за резултати още в първите седмици.

КАКВИ РЕЗУЛТАТИ ДА ОЧАКВАМ

Тъй-като се извършва изключително прецизен апаратен лимфен дренаж, се постига трайно намаляваме на целулита. Подпомага се отслабването и оформянето на тялото. Засилва се детоксикацията. Елиминират се отоците в крайниците и намалява болката и дискомфорта в тях. За най-добри резултат препоръчваме терапията с BTL LYMPHASTIM™ да се комбинира с леки или средно интензивни физически упражнения (напр. ходене), здравословна диета и хидратиране с много вода, като също така е добре да се прилага и с Hypoxi тренировки.