Едва ли е необходимо да обясняваме, какво представлява целулитът, тъй като над 90% от жените страдат от това комплексно състояние, свързано с мастните натрупвания под кожата. За съжаление той има силно психологическо влияние над дамите и често им пречи да се отпуснат на плажа или да носят свободно по-къси дрехи, въпреки горещините.

 

Освен генетичната предразположеност, липсата на достатъчно движение и неправилното хранене, една от основните причини за образуването на целулит е слабата циркулация на кръвта в засегнатите зони. Следователно е почти невъзможно да бъде преборен, без активирането на кръвообращението именно там.

 

Антицелулитните кремове не дават решение срещу този проблем, тъй като съдържат съставки, които тонизират и стягат кожата, но ефектът е краткотраен. Диетите също са метод, с който може да опитаме да преборим портокаловата кожа, но вероятността избраната от нас да подейства пряко върху целулита е малка. А понякога могат да бъдат и много вредни за организма ни.

 

За сметка на това, много наши клиенти са останали впечатлени от бързите и видими резултати с HYPOXI! Терапевтичният метод HYPOXI е разработен за естетичното оформяне на фигурата, стягане на кожата и успешното премахване на целулита. При това без нужда от диети и усилени упражнения.  HYPOXI действа за целенасоченото разграждане на мастните отлагания в тялото, като увеличава кръвообращението в проблемните области. Уникалният тренировъчен метод, комбинира леки кардио упражнения с иновативна технология за вакуум и компресия, което подобрява естествената способност на тялото да изгаря мазнините, като същевременно премахва целулита.

 

Обади се още сега на телефон 0889 680 024 и си запази час за безплатна пробна тренировка и консултация!