Несъмнено балансираното хранене и физическите упражнения помагат за цялостната загуба на тегло. Но когато става въпрос за целенасочено отслабване, диетите и упражненията не винаги действат там, където най-много ни се иска. Затова често клиентите, които идват при нас, се оплакват от „проблемни“ области, в които мазнините са упорити и по-трудни за губене.

 

Защо е по-лесно да изгорим мазнини и да тонизираме определени участъци от тялото, в сравнение с други? Кръвообращението играе съществена роля за намаляването на мазнините, тъй като кръвта пренася кислород до клетките и отнема отпадните им продукти. Затова е много трудно да се отървем от упоритите мазнини, които се развиват в области, страдащи от лошо кръвообращение като стомаха, седалището и бедрата.

 

При HYPOXI, фокусът е върху целенасоченото изгаряне на мазнини именно в желаните от теб зони – корем и ханш или седалище и бедра. Освен за оформянето на силуета, HYPOXI методът е успешен още в борбата с целулита и стягането на кожата. А резултатите са толкова ефикасни, защото се основават на комбинацията от наука, технология и балансирано хранене. Най-хубавото е, че ще видиш положителната промяна още след първите няколко сесии, без да се изискват много усилия от твоя страна.

 

Какво е HYPOXI?

HYPOXI действа за целенасоченото разграждане на мастните отлагания в тялото, като увеличава кръвообращението в проблемните области. Уникалният тренировъчен метод, комбинира леки кардио упражнения с иновативна технология за вакуум и компресия, което подобрява естествената способност на тялото да изгаря мазнините, като същевременно намалява целулита в съответните зони.

 

Как HYPOXI изгаря целенасочено упоритите мазнини?

За да премахнем упоритите мастни натрупвания, е нужно наличие на активна кръвна циркулация в тези зони. Затова при HYPOXI метода се редуват ниско и високо налягане, които активират тъканта в мастните зони и я вкарват в режим на изгаряне на мазнините. Промяната в налягането драстично увеличава кръвообращението и ускорява транспорта на мастни киселини извън тези зони, превръщайки ги в енергия. Резултатът е целенасочено и продължително намаляване на мазнините от проблемните области, което остава с годините, без йо-йо ефект!

 

За кого е подходящ HYPOXI методът?

HYPOXI е подходящ за мъже и жени от всички възрасти, без значение от тяхната спортна подготовка. HYPOXI е за теб, ако:

 

  • Искаш да намалиш целулита.
  • Искаш да намалиш упоритите мастни натрупвания.
  • Искаш да оформиш фигурата си.
  • Искаш да преодолееш платото при процеса на отслабване.
  • Искаш да тонизираш кожата си.
  • Задържаш вода.
  • Страдаш от лошо кръвообращение поради диабет и усложнения на лимфния дренаж.

 

Бързи и видими резултати с HYPOXI

При HYPOXI 60 – 80% от всеки изгубен килограм е именно от проблемните ти зони, защото методът действа до три пъти по-бързо и успешно от традиционните упражнения.

 

Само за четири седмици клиентите на HYPOXI започват да виждат забележителни резултати. Постигането на желаните цели за намаляване на мазнините зависи от индивидуалните изходни данни, цялостното здравословно положение и честотата на седмичните сесии. Въпреки това, повечето ни клиенти имат видими резултати още след първите 6 сесии, като е препоръчително процедурите да бъдат три пъти седмично.

 

Иска ли ти се да изпиташ невероятните резултати, които може да постигнеш с HYPOXI? Тогава се обади на телефон 0889 68 00 24 и се запиши за своята първа сесия! А от 13 до 19 април, може да се възползваш от великденската ни оферта за двумесечна комбинирана програма с 24 процедури. Научи повече тук.