В навечерието на новата година, ти даваме няколко идеи за здравословни навици, които да изградиш през следващите месеци:

Планирай на седмична база кога и какво ще обядваш и вечеряш, както и кога ще спортуваш. Но си го запиши, защото така е по-вероятно да се ангажираш с тази цел и да я изпълниш. А за по-голямо удобство, купувай предварително необходимите ти продукти за всяка рецепта. Когато знаеш какъв е планът за седмицата е много по-лесно да се организираш, без излишна паника от липсата на време.

Започни бавно и надграждай с времето. Една от основните причини да се проваляме с нови диети и програми за упражнения е, че искаме незабавни резултати за кратко време. Но вместо радикално да променяш диетата си, започни с планирането на една или две здравословни вечери седмично и увеличавай бройката им постепенно. А за упражненията – започни с тренировки с ниска интензивност и се съсредоточи върху изграждането на навика да се придържаш към рутината и едва след това покачи интензивността им.

Един от най-приятните начини да продължиш да се придържаш към новите си навици, е да започнеш това пътешествие с приятелка. Така и двете ще се мотивирате взаимно и ще си напомняте за общата ви цел.

Ако искаш с лекота да влезеш във форма, докато изграждаш здравословни навици – опитай и HYPOXI метода. Той е до 3 пъти по-ефективен за намаляване на целулита и изгаряне на упоритите мазнини, без необходимост от изтощаващи тренировки. А с помощта на HYPOXI ще научиш и как да се храниш правилно, без необходимост от диети.

Запази си час за безплатна пробна тренировка още сега, като се обадиш на телефон 0889 68 00 24.