През месец ноември, три жени и един мъж спечелиха наградата на списание ЕVА и Hypoxi да изваят красиво тяло и така да стартират щастливи новата 2012 година. Ето ги и късметлиите: Валентина, Силвия, Катя и Живко бяха единодушни, че след месец работа в студиото, под зоркото око на кинезитерапевта Михаил Желязков, ефект от Hypoxi не само има, но той е осезаем и на няколко нива.
Време е да видим какво се случва с тях след още месец работа, да разберем трудно ли се спазват Hypoxi правилата и къде е тънката граница между удоволствието и волята, при всеки един от тях.

Валентина: „Желанието ми за живот се върна.”
„Някакси не вярвах на цялата работа. Сега вече обличам стари дрехи, които не съм обличала отдавна. Хипокси се появи в такъв момент, когато се бях доста отчаяла от живота. А сега желанието за живот се върна в мен. Вярвам в себе си, имам по-голямо самочувствие. Не знам дали е само от Хипокси, но се чувствам много по-добре. Ефект от Хипокси определено има, но не трябва да се отказвате.

Силвия: „Целулитът ми почти изчезна.”
В началото ми се виждаше малко съмнително, но вече виждам резултатите. Освен тялото, се промени и самочувствието ми.
Кожата ми е много загладена, няма го портокаловия ефект от целулита. Видимо има резултати, категорична съм, просто не трябва да се отказваме.

Катя: „През този втори месец, се промени дори лицето ми.”
В началото всичко това ми изглеждаше странно, все едно си научно фантастичен филм. Тук мускулите ми се удължиха като при плуване. Кожата ми се стегна. Ефектът е страхотен.
Научих се да се храня по-правилно. Другото хубаво е, че тук правилата са елементарни и всеки може да се справи с тях.

Живко: „Тук научих, че мога да ям и хубави неща.”
В началото ми изглеждаше непосилно, но сега е много яко. Освен фигурата ми, се промени и тонусът ми. Най-сериозната разлика при процедурите усетих именно в корема, там, където трябваше.
Когато прочетох за Хипокси, реших да опитам, защото реших, че за човек на 23 години не е нормално да е с такава фигура. На всички, които ще опитат Хипокси, пожелавам самодисциплина и успех.