Всяка жена е уникална, красива и можеща. Затова няколкото излишни килограма и сантиметра, не трябва да я смущават, а напротив – да я мотивират да се погрижи за своето тяло и дух.

Знаем, че времето ти е кът, но те предизвикваме да отделиш 4 седмици от предстоящата година в грижа за теб самата. Само месец, след който ще се гордееш със своето “ново аз”!

Довери се на HYPOXI метода, чрез който ще се сбогуваш със сантиметри от тялото, точно там от където желаеш и видимо ще редуцираш целулита. В допълнение ще откриеш нов метод на хранене, който изключва диетите и гладуването.

На какъв принцип работи HYPOXI и защо е резултатите от процедурите са толкова успешни?

За да премахнем упоритите мастни натрупвания, имаме нужда от наличие на активна кръвна циркулация. Само при наличие на активна кръвна циркулация мазнините могат да бъдат премахнати, транспортирани и включени, като енергиен източник. HYPOXI уредите са създадени така, че да подпомогнат разграждането на мастните депа, чрез целенасочено засилване на кръвната циркулация чрез редуването на вакуум и компресия и стимулация на метаболизма чрез лека кардио тренировка.

Кожата, също като мускулите, се нуждае от упражнения, за да бъде в добро състояние. Единствената разлика е, че тя не може да се съкращава самостоятелно т.е. трябва да бъде външно тренирана. Колкото повече еластичните влакна се разтягат и стягат, толкова по стегната става кожата. Уникалната HYPOXI дермолоджи терапия пък позволява безопасно и ефективно трениране на кожата, без рискове от преразтягане. По този начин кожата се подмладява, структурата и еластичността ѝ се подобряват, а целулита се редуцира.

Какви резултати може да постигнеш само за 4 седмици?

Един HYPOXI курс се равнява на 12 посещения в рамките на 4 седмици. Препоръчително е да няма повече от два до три дни пауза между процедурите, защото иначе процесите от терапията са прекъсват. Първите видими резултати – намаляване на сантиметри и загуба на килограми, се отчитат на контролен преглед след първите четири до шест посещения.

Разбира се е важно да се храниш редовно, разнообразно и здравословно, както е по HYPOXI метода. Така, ако съчетаеш правилното хранене и HYPOXI трениворките, несъмнено ще усетиш и видиш положителните резултати само след месец!

Запиши се още сега за безплатна пробна тренировка и консултация! Обади се на телефон 0889 68 00 24 и запази удобен за теб час.