Благодарение на все по-многобройните почитатели на HYPOXI терапията в България и нашите екипи от професионалисти, празнуваме три успешни години. Събрахме приятели, почитатели и партньори на празненство с музика, смях и изненади.
Фото пъзел, сглобен от 103 кадъра на HYPOXI лица от света и у нас подариха родни звезди на управителите на всички студия. Присъстващите на партито истински се забавляваха да издирват със специална лупа снимките на Мария Илиева, Ирина Флорин, Роби Уилямс, Иван Лечев, Георги Тошев, Калин Вельов, Черил Коул, Ники Сотиров, на фенове и на лица от 5-те HYPOXI студия в страната.
Благодарение на интелигентната терапия цели 3 години останахме стройни, здрави и успешни. Напук на кризата! Журналистът Георги Тошев си призна, че в началото е бил Тома неверни, но на собствен гръб се уверил, че и при него, както при „колегата” Роби Уилямс сантиметрите се топят. Специален музикален подарък от името на Мария Илиева поднесоха Криста и Боян.
Мария Таскова от Варна научи лично от Ирина Флорин по телефона, че е спечелила процедура „Термаж” от томболата за клиенти на HYPOXI терапията. Подмладяване само с една процедура очаква късметлийката от морската столица.