Оформяне на корем и ханш

Изтощителните коремни преси вече са част от миналото. Резултатите постигнати с VACUNAUT значително надвишават тези постигнати с конвенционална кардио тренировка. Множеството от въздушни камери вградени в неопренов костюм, прилагат редуващо се отрицателно и положително налягане в областта на корема. Единственото по рода си действие значително стимулира циркулацията в проблемните зони около стомаха.
HYPOXI-терапията се прилага по време на лека кардио тренировка. Тази тренировка може да се осъществи върху всякакви кардио машини. Благодарение на изключителната комбинация от терапия и тренировка, VACUNAUT буквално изгаря мазнините около стомаха и ханша.HYPOXI-терапията е безспорно доказано най-ефективния метод за горене на коремни мазнини. Тя гарантира плосък стомах и намаляване на обиколката чрез умерена тренировка

Причината:               
Генетиката, донякъде диктува неравномерното разпределение на мазнини по човешкото тяло. Нашите генетични предразположения определят силата на кръвния поток през кожата и мастната тъкан, в различни части на тялото. Кръвта е единственото транспортно средство на енергия и мастни киселини. Ако кръвната циркулация е слаба в дадена област на тялото, мастните киселини не могат да бъдат транспортирани извън нея. Можете лесно да диференцирате кои областти са слабо кръвоснабдени – след тренировка те ще останат студени или с по-ниска кожна температура, сравнени с другите телесни части.

Последствията:      
Упоритите мазнини в слабо кръвоснабдени зони се съпротивляват на диети и упражнения. Това е така, защото тялото гори само „лесно” достъпни мазнини. То с готовност ще използва мазнини като енергоизточник от добре кръвоснабдените части на тялото ни, но не от тези бедни на кръвна циркулация. Ако циркулацията е слаба в средната част на корпуса, и транспорта на мастни киселини е затруднен, това ще се отрази не само на мастните депа, но и на функционирането на вътрешните органи.

Решението:           
Решението е пред нас – активиране на изгарянето на мастни киселини чрез повишаване на кръвната циркулация в проблемни зони на тялото. Мрежа от барокамери разположени около корема, талията и ханша, прилагат редуващо се налягане и вакуум.Вакуумът насочва кръвта към мастната тъкан и я насища с продукти, необходими за окислението на мазнините. Последващата фаза на налягане позволява наситената с мастни киселини кръв да бъде изтласкана извън проблемните зони в общия кръвен поток.

 VACUNAUT:                         
Vacunaut е комбинирана терапия с вакуум и налягане, и тренировка за изгаряне на мазнини. Чрез Vacunaut Pressure Suit се прилага алтернативно налягане върху кожата – подпомага кръвната циркулация в областта на корема и ханша. Като резултат мастните киселини намиращи се около стомаха и ханша са „по – подготвени” за включване в метаболизма, отколкото останалите части на тялото. В същото време, кардио тренировката ускорява транспортирането на мастни киселини към мсукулите, където те се използват като „гориво”. Финалът – напълно натурални, видими и дълготрайни резултати.

Здравни рискове
Понякога необходимостта от отслабване е не само естетична – това важи с особена сила, когато мазнините са натрупани в областта на корема и ханша. Тъй като корема предпазва вътрешните органи и гръбнака, той играе основна роля за физическото здраве.
Натрупаните коремни мазнини най-често водят до претоварване на вътрешните органи и гръбначния стълб. Коремна обиколка, над 88 см. при жените и над 100 см. при мъжете, е показател за значителен риск от заболявания и проблеми със здравето.Поради тази причина, се препоръчва – естествена борба с мастните натрупвания.Изкуствените методи, като хапчета и пластични операции крият други здравословни рискове.При една операция , само упойката може да доведе до усложнения.Оперативните намеси, освен това, са свързани с болка и оперативни рани.Могат да се появят оттоци, кръвоизливи и инфекции. Следоперативният период е дълготраен и некомфортен.

 

Постигнати резултати

big_83793287dbf2b9af60900393627700b36564803e
big_0ef71c904d4d155dfe0d60bd077a291156dbb3e7
big_1b9f83fd5a064d3889c1ec00d517353b601c6041
big_d7ee70a5fe42bf4ddcea7cbc6b6965941e2c245b
big_20db13c82e89eb1073eb60f59629e961617d7e75
previous arrow
next arrow

 

Видео