Оформяне на седалище и бедра

Искали сте някога да махнете видимите натрупвания по бедрата и седалището? Досега това беше възможно, чрез скъпи пластични операции. HYPOXI-терапията е безспорно най-добрата алтернатива. Резултатите са напълно натурални, видими и дълготрайни. HYPOXI–терапията гарантира слаби бедра и стегнато седалище.
Причината
Генетиката, донякъде диктува неравномерното разпределение на мазнини по човешкото тяло. Нашите генетични предразположения определят силата на кръвния поток през кожата и мастната тъкан в различни части на тялото. Кръвта е единственото транспортно средство на енергия и мастни киселини. Ако кръвната циркулация е слаба в дадена област на тялото, мастните киселини не могат да бъдат транспортирани извън нея. Можете лесно да диференцирате кои области са слабо кръвоснабдени – след тренировка те ще останат студени или с по-ниска кожна температура, сравнени с другите телесни части.
Последствията
Упоритите мастни депа в слабо кръвоснабдени зони се съпротивляват на диети и упражнения. Това е така, защото тялото гори само „лесно” достъпни мазнини. То с готовност ще използва мазнини като енергоизточник от добре кръвоснабдените части на тялото ни, но не от тези бедни на кръвна циркулация. Ако циркулацията е слаба в областта на бедрата и седалището, и транспорта на мастни киселини е затруднен, това ще се отрази на мастните депа, вените и кожата.
Решението
Решението е пред нас – активиране на изгарянето на мазнини чрез повишаване на кръвната циркулация в проблемни зони на тялото. Специално разработени барокамери прилагат вариращо налягане върху бедрата и седалището. Вакуумът насочва кръвта към мастната тъкан на краката и седалището, и насища кръвта с мастни киселини. Последващата фаза на налягане, позволява наситената с мастни киселини кръв, да бъде изтласкана извън проблемните зони в общия кръвен поток.

Тренировка с HYPOXl L250 
L250 и S120 комбинират терапия с вакуум и налягане, и тренировка за изгаряне на мазнини. Циркулацията в мастаната тъкан и проблемните зони, се засилва чрез прилагане на различно налягане. Като резултат, мастните киселини намиращи се около бедрата и седалището, са „по – подготвени” за включване в метаболизма, отколкото останалите части на тялото. В същото време кардио тренировката ускорява транспортирането на мастни киселини към мускулите, където те се използват като „гориво”. Финалът – напълно натурални, видими и -дълготрайни резултати. Уредите за терапия на краката и седалищната част:

HYPOXI Trainer S120 и HYPOXI Trainer L250.
HYPOXI-терапията е оптимална комбинация между терапия с вакуум и налягане, и тренировка за изгаряне на мазнини.
• Въздействието е насочено директно към проблемните зони.
• В областта на бедрата и седалищетоможе да се отслабне видимо за кратко време.
• Допълнителни резултати са подобреното кръвообръщение на краката,както и облекчаване на вените.
• HYPOXI-терапията действа леко , приятно и естественно
• Успехът в борбата срещу нежеланите мазнини повишава самочувствието.
Здравни рискове
Хормонът eстроген е отговорен за това , че при жените мастните натрупвания са ориентирани около бедрата и седалището. Поради тази причина, при повечето жени се образува т.н. форма на тялото „бирена бутилка”. При такъв тип фигура, мастните натрупванияса твърде много и всяка жена се опитва да се отърве от тях. За предпочитане е, това да стане по естествен начин. Изкуствените методи, като хапчета или пластични операции, крият други здравни рискове. При една операция , само упойката може да доведе до усложнения. Оперативните намеси, освен това, са свързани с болка и оперативни рани. Могат да се появят оттоци, кръвоизливи и инфекции. Следоперативният период е дълъг и мъчителен.