Искате да отслабнете, не постигате желаните резултати с нормални тренировки?

HYPOXI център–София–за отслабванеКардио тренировките не са достатъчни да оформят тялото.

Физическите упражнения и диетите, сами по себе си, не са достатъчни да моделират тялото. Те водят до редуциране на обща телесна маса, като се запазват същите пропорции на фигурата, но не могат да премахнат локалните натрупвания в проблемни зони. Hypoxi методът прави точно това. Премахва нежеланите мазнини, точно там, където не искате да ги имате.

 

HYPOXI център–София–за отслабванеУпориртите мастни натрупвания не могат да бъдат премахнати без наличие на активна кръвна циркулация.

Само с активна кръвна циркулация мазнините могат да бъдар премахнати, транспортирани и включени като енергоизточник. Колкото по-добре кръвоснабдена е дадена зона, толкова по-лесно е да се изгорят и премахнат мастните натрупвания. В зони бедни на кръвен поток се образуват дълготрайни и упорити мастни депа. HYPOXI терапията е създадена да подобри кръвоснабдяването именно в такива проблемни зони.

Кръвна циркулация в различни зони на тялото.
Лесно е да се докаже разликата между обикновена тренировка и HYPOXI терапия. След 30 минути кардио тренировка ще установите разлика в кожната температура на отделни части от тялото, например корема и седалището остават остават студени, заради лошото кръвоснабдяване, докато всички останали са топли. С HYPOXI терапията постигате повишение на локалната кожна температура в проблемните зони с три до шест градуса, което доказва повишена кръвна циркулация в тези области.

Ефективна терапия за отслабване с hypoxi.

Взаимодействието от положително и отрицателно налягане увеличава кръвната циркулация в мастната тъкан. Прилагането на вакуум насочва кръвта в дермалния слой и мастната тъкан. Тя навлиза в проблемните места и ефективно експортира мастните киселини извън клетките. Последващата фаза на компресия спомага за транспортирането им към мускулите, където се използват като енергоизточник за леката кардио тренировка, съпътстваща терпията.

Вакуум и компресия: ключът към успеха на HYPOXI терапията.

Видими резултати само след няколко процедури. 

За да промените ефективно и дълготрайно формата на вашето тяло е много важно да активирате процеса на горене на мазнини в проблемните зони. Метода на HYPOXI терапията се фокусира върху разграждане на мастните депа и се основава на два взаимно допълващи се елемента.

  1. Обща стимулация на метаболизма чрез лека кардио тренировка
  2. Целенасочено засилване на кръвната циркулация чрез редуването на вакуум и компресия.

Уникалната терапия за отслабване е толкова ефективна, че се забелязват видими резултати само след няколко процедури.

Секси корем може да бъде постигнат по-бързо с HYPOXI отколкото с коремни преси. 

За да постигнете плосък стомах, забравете за многобройните скучни коремни преси, те не са необходимо условие за ефективност. По време на упражненията кръвта се насочва към мускулите, а не към мастните клетки – VACUNAUT коригира посоката на кръвния поток и ви осигурява по-добри резултати. Мрежата от барокамери, вградени в костюма, поражда положително и отрицателно налягане, което увеличава притока на кръв към мастните депа. VACUNAUT може да бъде използван ефективно с всички кардио машини.

Отслабване и оформяне

И останалите части на тялото могат да бъдат оформени чрез HYPOXI процедури. HYPOXI S120 е специално разработен за стягане на краката и бедрата. Кардио тренировката се осъществява върху велоергометър, като долната част на тялото е херметически затворена в камера с редуващи се вакуум и налягане.
С това се постига увеличаване на кръвната циркулация и гарантирани локални резултати.

 

HYPOXI Лица