150 гр. пилешко филе

1 глава лук

1 морков

4 средно големи гъби

4-5 капки соев сос

Сокът от половин лимон

5 листа салата айсберг

Нарязваме филето на тънки ивици, овкусяваме го с лимон. Запичаме на силен огън в тиган без мазнина около 5 мин. Добавяме лука, моркова, гъбите, нарязани на филийки. Задушаваме всичко още 5-7 мин. Зеленчуците трябва да останат хрупкави, така запазват хранителните си вещества. Поръсваме пилето със соев сос.
Сервираме върху накъсаните на едро листа от айсберг, овкусено с лимонов сок.

Полезно: С това ястие отслабваме и зареждаме тялото с енергия. Лека, вкусна вечеря, която се съчетава чудесно с тренировки Hypoxi. Зеленчуците се задушават без мазнина, което ги прави още по-диетични, а лимонът подсилва вкуса на цялото ястие без да се налага да използваме сол.