hypoxi_promo - new year
btl-kartinka-1-1024x469
slider_2a1b24415e60495b02796738724b921b54e22ddc
slider_3716b8b8c900ed323f523ac662b375d3ffd408ca
slider_6feb1bdd145dca4010f0e9833ac503e062e6cc0e
slider_161a3d2129f64babb576f8bb3fc59cc188934d8d
slider_c2e8b4ae92a38f8e64942c664b8a3c3658a1c379
slider_2b33d2459c6f54c6041f995a151ca89d46d7f93d
previous arrow
next arrow

Съставки: 1 средна глава червено цвекло 1 морков 1 шепа нарязано прясно бяло зеле 1 с.л магданоз, нарязан на ситно. 1 чл. лимонов сок 1 чл. зехтин Щипка сол Приготвяне: Измиваме червеното цвеклои го настъргваме. Настъргваме моркова на едро и го смесваме с цвеклото. Добавяме зелето, нарязано на ивици. Отделно правим дресинга – с лимоновия […]

Научете повече

Съставки: 1 чаша сварени овесени ядки 1 лъжичка мед 3 ябълки 1 шипка ванилия Приготвяне: Измиваме ябълките и ги разполовяваме. Почистваме всяко половинка от костилките и леко я издълбаваме. Смесваме овесените ядки с меда и ванилията, като към сместа добавяме сърцевината от издълбаните ябълки, нарязана на малки парченца. С тази смес пълним ябълките. Запичаме ги […]

Научете повече

Съставки: 2 порции 2 яйца 2 филийки шунка 2 пълнозърнести сухара 2 листа зелена салата 1 пресен морков 1 лъжичка зехтин соев сос на вкус щипка мащерка Приготвяне: Сваряваме яйцата, като се стараем да останат рохки. Подреждаме пълнозърнестия сухар в плоска чиния, отгоре поставяме филийките шунка, върху тях подреждаме листата от зелена салата, накъсани на […]

Научете повече

Съставки: (за 3-4 порции) 3 тиквички 300 гр. чисто телешко месо 1 лук 2 скилидки чесън 1 морков 3-4 стръка магданоз риган, мащерка, кимион – на вкус Приготвяне: Измиваме тиквичките и ги нарязваме на шайби с дебелина около 5 см. едната. Внимателно издълбаваме всяка шайба като оставим дъното неиздълбано. С остър нож кълцаме телешкото на […]

Научете повече

Съставки: 1 връзка целина 1 консерва царевица 300 гр. спанак 3 средни моркова 2 зелени чушки 1 глава лук 1 супена лъжица зехтин 3 супени лъжици доматен сок риган, мащерка Приготвяне: Нарязваме всички зеленчуци на ситно и заедно ги пускаме в съд с вряща подсолена вода. Преди да махнем готовата супа от огъня, добавяме зехтина […]

Научете повече

4 порции 4 телешки стека 1 голям буркан консервирани домати 500 гр. гъби 2 големи лука 1 супена лъжица мащерка марината за пържолите: 1 супена лъжица зехтин 2 скилидки чесън – счукани на паста 1 чаена лъжичка горчица 2 супени лъжици червено вино 1 супена лъжица лек соев сос 1 чаена лъжичка риган Приготвяме маринатата […]

Научете повече

За 2 порции 400 гр. скариди 1 лимон 1 супена лъжица песто 2 скилидки чесън Сваряваме почистените скариди и ги сваряваме в подсолена вода. Изцеждаме лимона в купичка, и добавяме към него пестото и малко вода. Разбъркваме добре докато се получи гъст сос. Нарязваме чесъна на ситно, но не го пресоваме. Добавяме го към лимоновия […]

Научете повече

2 пълнозърнести сухара 1 малък домат 2 листа зелена салата 1 малка краставица 2 тънки филийки кашкавал Разрязваме домата и краставицата на филийки. Гарираме сухарите с филийка кашкавал и отгоре гарнираме с пресните зеленчуци. Полезно: Хранителна и зареждаща Hypoxi закуска, която приготвяме бързо и лесно. Можем да комбинираме със сок от прясно изцедени портокали или […]

Научете повече

1 цяла пъстърва – почистена 3 скилидки чесън 1 супена лъжица магданоз – нарязан 1 супена лъжица копър – нарязан 1 малък лук 1 супена лъжица зехтин сокът от половин лимон сол на вкус Измиваме добре рибата. Правим паста от счукания чесън, солта, малко лимонов сок и зехтин. С тази паста мажем рибата обилно отвътре […]

Научете повече

100 гр. пуешко филе 1 чаша нарязано авокадо 4-5 чери доматчета 1-2 шепи рукола 1 шепа пресен спанак 50 гр. обезсолено бяло сирене 1 супена лъжица зехтин 1 чаена лъжичка балсамико 1 кафена лъжичка горчица малко сол Нарязваме филето на кубчета, смесваме го в купа с нарязаното авокадо. Накъсваме руколата и спанака на едро и […]

Научете повече