2 супени лъжици смес от овесени и ръжени ядки
80 гр. сварено пилешко бяло месо, овкусено с лимонов сок
3-4 стръка магданоз
1 чаена лъжичка зехтин
1 скилидка чесън
половин чаена лъжичка горчица
щипка черен пипер
щипка индийско орехче
Запичаме ядките на сух тиган около 5 мин, след което ги накисваме за 2 мин във вряща вода, за да омекнат. Отцеждаме ги от водата и ги сипваме в купа. Добавяме пилешкото месо, нарязано на хапки, нарязаният на ситно магданоз, нарязаният на ситно чесън, горчицата и подправките и разбъркваме много добре.
Полезно: Преди тренировка Hypoxi зареждаме тялото с енергия. Комбинацията между тези ядки и крехко пилешко засища и същевременно ни зарежда с полезни вещества. Заради въглехидратите в ядките този обяд е подходящ преди тренировка Hypoxi.