Пуешко филе със спанак и червено зеле - Отслабване с HYPOXI - Център-София

За 2 порции

200 гр. пуешко филе

250 гр. нарязано червено кисело зеле

250 гр. нарязан на ситно спанак

лимонов сок, риган, няколко капки зехтин

Пуешкото филе мариноваме с лимонов сок и зехтин и печем на силна скара по 5 мин. от всяка страна. Отделно задушаваме киселото зеле с малко зехтин за 5 мин – трябва да остане хрупкаво. Спанакът също задушаваме с малко вода и лимонов сок. Сервираме месото в широка чиния заедно със зеленчуковата гарнитура.

Полезно: Лека, вкусна и диетична вечеря за приятелите ни, които са на Hypoxi режим. Киселото зеле, във всичките му разновидности се препоръчва като мощен антиоксидант и диетична храна, богата на витамин С.