150 гр. обелени и почистени скариди

1 връзка рукола

2 моркова

1 малка глава червено цвекло

1 лимон

1 скилидка чесън

5-6 стръка магданоз

капка-две зехтин

Попарваме скаридите за около 3 мин. във вряща вода. След това ги нанизваме на шишове, намазваме ги леко със зехтин и ги овкусяваме с лимонов сок и малко сол. Запичаме ги на скара за около 5 мин.
Отделно накъсваме руколата в купа. Настъргваме морковите и цвеклото и овкусяваме с лимонов сок, счукан чесън и магданоз.

Полезно: Чудесна скаридена вечеря след тренировка Hypoxi. Скаридите са запечени на скара, почти без мазнина, което освен вкусни ги прави много диетични. С руколата, цвеклото и морковите се храним вкусно, без да трупаме излишни мазнини.