HYPOXI методът е с целенасочено въздействие и е 3 пъти по ефективен при изгарянето на упоритите мазнини от обикновените упражнения.

Целенасочена загуба на мазнини и намаляване на целулита!
Усъвършенствана технология за вакуум и компресия ще ви помогне да постигнете изгаряне на мазнини и намаляване на целулита в целевите зони.

Със HYPOXI Dermology получавате усещането на нежен, безболезнен и релаксиращ масаж. Dermology е пасивно лечение, предназначено да увеличи притока на кръв, за да помогне за подобряване на тонуса и текстурата на кожата. Намалява появата на целулит, задържане на течности, освобождава от токсини или стимулира лимфната система.
Когато се използва заедно с нашите други уреди, може да ускори общите ви резултати, така че да получите максимална полза.

Бързи и удобни тренировки
Някои от нас се колебаят да се ангажират с програма за отслабване поради натоварения си график. Когато ходите на фитнес или други фитнес центрове, това може да включва продължителни тренировки или чести посещения. Но с HYPOXI трябва да отделяте само 30 минути на тренировка и да посещавате само 3 пъти седмично.

Хубавото на тези тренировки е, че можете да правите много неща, докато тренирате. Можете да четете и отговаряте на имейли, да гледате любимите си телевизионни предавания или да разговаряте с любимите си хора.

Естествен начин за отслабване
Опитът с HYPOXI е напълно неинвазивен и безболезнен, така че не е нужно да се притеснявате за странични ефекти или престой.

Това са леки тренировки, които използват усъвършенствана технология за вакуум и компресия чрез редуване на високо и ниско налягане във връзка с умерено движение. Резултатът е повишена циркулация в проблемните зони, което позволява целенасочено намаляване на мазнините в определени части на тялото.

Това са само част от причините да опитате HYPOXI. Ако искаш да имаш бърз и качествен ефект от отслабване, обади се на телефон 0889 68 00 24 и си запиши час!