Коледна промоция в Хипокси 2019

 

Не пропускай коледните подаръци от HYPOXI и влез в страхотна форма през 2020 година! 💪

Вземи пакет от комбинирана програма за HYPOXI уред и грижа за кожата на тялото с HD-Comfort на промоционалната цена от 690 лв (вместо 1180 лв), а ние ще ти подарим още 12 безплатни процедури с BTL LYMPHASTIM™ 🎁

Запиши се до 31 декември на телефон 0889 68 00 24.


Есенна промоция в Хипокси

Възползвай се от есенната ни оферта и спести 222 лв! Сега за всяка закупена едномесечна карта за 12 HYPOXI тренировки, ние ще ти подарим още 3 безплатни сесии!

Офертата е валидна до 1 ноември 2019 година.

Потърси ни още сега на тел: 0889 680 024 или на адреса ни:
студио ALDER – Health & Wellness, София, ж.к. Стрелбище, ул. Йордан Йовков 8А.


Спести 100 лв за 12 тренировки 

Възползвай се от Великденските ни цени до 05 май и намали целулита и обиколката в областта на седалището и бедрата!

Подари си пакет от 12 броя тренировки на HYPOXI апарат S120 и BTL за 590 лв вместо 690 лв.

Потърси ни още сега на тел: 0889 680 024 или на адреса ни:

студио ALDER – Health & Wellness, София, ж.к. Стрелбище, ул. Йордан Йовков 8А.


Специален комплимент към всички дами!!!

За да се чувствате свежи, красиви, ценени и обичани ВСЕКИ ДЕН, а не само на Свети Валентин или на 8-ми март, Студио Alder Health&Wellness Ви поднася нова възможност да се усмихнете!
През ФЕВРУАРИ и МАРТ може да се възползвате от рекордно ниските цени на процедури с уредите на Hypoxi и BTL.


Станахме на годинка и решихме да празнуваме
С УНИКАЛНИ ПРОМОЦИИ!


И ето – станахме на годинка!
Най-важната – тази, в която прохождаме и се свързваме с вас.
Изпълнени с благодарност, решихме да празнуваме С УНИКАЛНИ ПРОМОЦИИ! Всеки, които иска да се почерпи с щедрите ни предложения, да заповяда в ALDER – Health & Wellness, за да завърти Колелото на Късмета и САМО ЗА 49 лв да получи няколко процедури с уредите на HYPOXI и BTL! А най-големият късметлия ще получи БЕЗПЛАТНА КАРТА ЗА ПЪЛЕН ЦИКЪЛ ПРОЦЕДУРИ!
Празно няма, ВСЯКО ПАРЧЕНЦЕ от тортата ПЕЧЕЛИ!!


Коледа с Хипокси

Празнични предложения за Коледни и новогодишни подаръци

Подарете пакет Хипокси комбинация на цена 690 лв. вместо 1180 лв.

Подарете експресна програма за 800 лв. вместо 1000 лв.

Забележка: Предложението важи до 10 януари 2019 г. Весели празници!


Финни и леки бедра през лятото!

До края на август, ние от Хипокси ви предлагаме пакет от 12 бр. тренировки на апарат L250 или S120 на цена 500 лв. Процедурите са с цел отслабване в долната част на корема, ханш, бедра и колене, както и превенция на венозен и лимфен застой. Особено препоръчителни са в горещите летни дни, подходящи за майки кърмачки, жени 60+, за тинейджъри и всички, които искат да подобрят метаболитните процеси в тялото си.


Три месеца до лятото!

Отслабване за лятото!

Тази промоция е за всички, които искат неусетно, без глад и стрес, но дълготрайно да моделират фигурата си. Тренирайте 3 месеца с увеличаващ се процент отстъпка на избрана от вас Хипокси програма. Започнете до края на месец март, за да получите следните намаления :

Първи месец – минус 5%, втори месец – минус 10% и трети месец – минус 15%.

За да се чувствате уютно в оскъдните летни дрехи, заповяайте в нашето студио и започнете сега!


За нашите възрастни близки хора

Ако сте наши клиенти, доведете или изпратете вашите близки на безплатна консултация за изготвяне на персонална програма с подходяща степен на натоварване. За тях ще се погрижат нашите професионални кинезитерапевти, които имат голям опит в работата с хора от различни възрасти и специфични здравословни проблеми. За да създадем подходяща социална среда, ще ги включим в малки групи в удобно за тях време и ще получат 50% намаление за съответната програма. Ето какво казва д-р Ваня Байлова пред списание ЕVА: „За осем години работа с ХИПОКСИ терапия забелязах сигурен лечебен ефект за: 1. Подобряване на кръвните показатели – холестерол и триглицериди 2. Намаляване на венозната и лимфната недостатъчност при уморени и тежки крака 3. Подобрение при задържане на течности и отоци от различен произход 4. Профилактика на сърдечно-съдовите заболявания – инфаркт, инсулт 5. Анти стрес ефект при депресивни състояния 6. Намаляване на пристъпите при мигрена“ Подарете на близките си здраве, жизненост и нови възможности за социални контакти!


Направете мечтан подарък


Обадете се сега да резервирате HYPOXI Gift Certificate, за да зарадвате любим човек!

Тази категория жени са в трудоспособна възраст, но при 90% от тях вече има установени костноставни проблеми, хормонален дисбаланс, нарушена обмяна и др. Чрез апарат L250 от Hypoxi ние даваме възможност на жените да провеждат тренировки за подпомагане на общата обмяна и освобождаване на упоритите мастни депа, за стимулиране на кръвообращението в зоните, с изразен дрениращ ефект на лимфната и венозната системи. Тренировката се провежда при ергономична позиция на тялото и облекчено изходно положение за долни крайници. Цена: 600 лв. Времетраене: Едномесечен курс от 12 посещения.


Почувствайте се и изглеждайте приказно в бялата си булчинска рокля!

В този ден всичко трябва да е перфектно и най-вече вие самата. ХИПОКСИ с радост представя специалната си промоция за булки:

  • бърза програма за 5 дни на специална цена от 700 лв.
  • комбинирана месечна терапия на специална цена от 800 лв.
  • предложението ни за младоженци е месечна терапия на цена от 1180 лв. за двама

Здравословен следобед.

Посветете свободните си следобеди на здравословна ХИПОКСИ тренировка. Специалната ни покана е за дните вторник, четвъртък в часовете от 11.30 до 16.00 и събота от 15.00 до 19.00. Всички записали се в тези дни и часове могат да закупят пълен курс комбинирана терапия на цена от 690 лева. Промоцията важи до запълването на графика на студиото.


Ако искате да влезете във форма бързо и лесно, нашите нови програми са точно за Вас:

Бърза програма – две седмици с 12 тренировки (по една тренировка всеки ден без неделя) + 4 поддържащи тренировки през следващите 2 седмици. Цена – 1100 лв. Експресна програма – пет дни с 10 тренировки (по две тренировки всеки ден – сутрин и вечер) + 4 поддържащи тренировки през следващите 2 седмици. Цена – 1000 лв.


ХИПОКСИ програма за кърмачки.

ХИПОКСИ България с гордост представя програмата „Аз кърмя и съм във форма!” За първи път ХИПОКСИ разработва програма подходяща за жени, които кърмят! Тя е резултат от усилията на всички терапевти, които имат дългогодишен опит с метода ХИПОКСИ и е съобразена със специфичните нужди на жените в този период от живота им.

Цена: 600 лв. Времетраене: едномесечен курс от 12 посещения.

Прочетете повече за ползите на HYPOXI-терапията при кърмене в тази статия на нашите колеги от HYPOXI студио Слатина.


Разкажете ни за вашия опит с ХИПОКСИ.

Разкажете ни вашата HYPOXI история и я продължете с още една безплатна процедура.